İsrail ordusu, 306 gündür Gazze Şeridi'ne yönelik kara, hava ve denizden saldırılarını sürdürüyor. Son saldırılarda, ölen ve yaralanan sivillerin olduğu bildirildi.

Lübnan'da telsiz patlamaları | Ölü sayısı yükseldi Lübnan'da telsiz patlamaları | Ölü sayısı yükseldi

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, Gazze'nin doğusundaki Tuffah Mahallesi'nde bir evin bombalanması sonucu biri çocuk, biri kadın 3 kişi yaşamını yitirdi. Gazze Şeridi'nin orta kesiminde yer alan Bureyc Mülteci Kampı'nda ise İsrail askeri araçlarının açtığı ateş sonucu yaralanan Filistinliler, Deyr el-Belah kentindeki Aksa Şehitleri Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gazze Vadisi Köprüsü ve çevresi İsrail hücumbotları tarafından bombalanırken, savaş uçakları da Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki Salahaddin Caddesi'nde bir evi hedef aldı. Zeytun ve Tel el-Hava mahalleleri de İsrail topçularının saldırılarına maruz kaldı. Han Yunus ve Deyr el-Belah kentleri de bombalanan bölgeler arasında yer aldı. Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya beldesinin doğusunda bulunan Şeyh Zayid binalarının çevresi ve Refah kentinin batısındaki bölgeler de gece boyunca İsrail saldırılarına hedef oldu.

Editör: Erva Gün