Haber Merkezi - Eski eşi oyuncu Amber Heard'e açtığı karalama davası ile bir dönem gündemden düşmeyen Amerikalı ünlü aktör Johnny Depp, Fransa Kralı XV. Louis'ye hayat verdiği "Jeanne du Barry" filmi ile sinemaya dönmüştü. Fakat Depp, bu kez de filmin yönetmenine yöneltilen suçlamalar nedeniyle gölgelenmişti.

İddia: İsrail Hizbullah'ın ikinci ismini hedef aldı İddia: İsrail Hizbullah'ın ikinci ismini hedef aldı

Maiwenn Le Besco Johnny Depp

Filmde hem oynayan hem de yönetmen koltuğuna oturan Maiwenn Le Besco'nun, geçtiğimiz yıl bazı suçlamalarla gündeme gelmişti. Maiwenn, bir gazeteciye fiziksel saldırıda bulunmakla suçlandı. Medipart dergisinden Frnasız gazeteci Edwy Plenel'e bir restoranda saldırdığı belirtilen yönetmen, yerinden kalkıp Plenel'in saçından tutup yüzüne tükürdü ve hiçbir şey söylemeden restoranı terk etti. Maiwenn, konuk olduğu Fransız talk show Quotidien’e bu olayın yaşandığını itiraf etti. Yönetmen gazeteciye tükürüp tükürmediği sorulduğunda, “Ona saldırdığımı doğruluyor muyum?” dedi ve uzun bir sessizlikten sonra “Evet” dedi.

Bu olay yüzünden ünlü yönetmen ve oyuncu Maiwenn, Fransız gazeteciye tükürdüğü için 400 euro para cezasına çarptırıldı. Maiwenn'in, Plenel'e sembolik olarak 1 euro, Mediapart dergisine ise 1500 euro ödemesine karar verildi.

Editör: Haber Merkezi