Gazeteciler Cemiyeti, meslektaşlarının mesleki gelişimine yönelik çalışmalarına devam ediyor. 

Gazeteciler Cemiyeti (GC) ve Türk Eğitim Derneği (TED) iş birliği ile gazetecilerin mesleki İngilizcelerinin gelişmesi için İngilizce kursları başlayacak.  İki farklı dil seviyesi ve her bir seviye için toplamda iki dönem gerçekleştirilecek eğitimlerle gazetecilerin mesleki kapasitelerinin artırılması hedefleniyor. 

Bakan Tekin duyurdu: Okullara 30 bin temizlik personeli alınacak Bakan Tekin duyurdu: Okullara 30 bin temizlik personeli alınacak

Ankara’da verilecek eğitimlerin, haftada 3 gün olmak üzere toplamda 9 aylık bir süreç içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Mesleki İngilizce eğitimine yönelik başvurular 24 Eylül – 6 Ekim 2024 tarihleri arasında alınıyor. Başvurular sonrası TED tarafından yapılacak seviye tespiti sonrasında sınıflar belirlenecek.  Başlangıç ve orta seviye olmak üzere iki farklı kurda oluşturulacak sınıflar için toplamda 30 asıl 10 yedek başvuru kabul edilecek.

Sınıfların oluşturulması için yapılacak seviye tespiti için sınav tarihi elektronik posta ve kısa mesaj yoluyla paylaşılacak.

Eğitime başvurmak için tıklayın.

Editör: Ahmet Çağatay Bayraktar