“Douglas D’amour Z” atıyla Duru Ersoy ikinci gelirken Cankat Özdeş bu kez de “Vanessa” atıyla üçüncü geldi. 16 atın kıyasıya mücadele ettiği yarışta Orhan Koşar “Cannavaro Denfer” atıyla dördüncü, Hasan Hüseyin Gök ise “Jungkook” atıyla beşinci oldu.

Futbol: Trendyol 1. Lig Futbol: Trendyol 1. Lig

Whatsapp Image 2024 09 15 At 16.14.31 (1)

Ankara Atlı Spor Kulübü Tesisleri’nde düzenlenen müsabakaya, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Başkan Yardımcıları Ertürk Yöndem, Ayhan Aydemir ve Yusuf Kanlı, Mali Sekreter Ali Topçu, Yönetim Kurulu üyesi Güray Soysal, Denetim Kurulu üyesi Mustafa Salihoğlu, Seçici Kurul üyesi Seçil Keskin, Basın meclisi üyesi Metin Balcı, üyelerimiz Mehmet Değer, Serkan Güler, Haluk Yılmaz, Figen Balcı, Yılmaz Çamdalı ile üyelerin eşleri katılım gösterdi. Müsabakada ayrıca Atlıspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Erol Özel ve Atlı Spor Kulübü Müdürü Ayşegül Bilgin heyete ev sahipliği yaptı.

Whatsapp Image 2024 09 15 At 16.12.35

Dereceye girenlere ödül

Müsabakada ilk beşe giren atlara ve binicilerine ödülleri takdim edildi. Birinci gelen “Cupido Odth Z” atı ve binicisi Cankat Özdeş’e ödülünü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin verirken, “Douglas D’amour Z” atıyla ikinci gelen Duru Ersoy’a ödülünü Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ayhan Aydemir verdi. ”Vanessa” atıyla üçüncü gelen Cankat Özdeş’e ise ödülünü Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ertürk Yöndem takdim etti.

Whatsapp Image 2024 09 15 At 16.35.40 (1)

“Cannavaro Denfer” atı ve binicisi Orhan Koşar dördüncülük ödülünü Yusuf Kanlı’nın elinden alırken “Jungkook” atı ve binicisi Hasan Hüseyin Gök de birincilik ödülünü Gazeteciler Cemiyeti Mali Sekreteri Ali Topçu’dan aldı.

Whatsapp Image 2024 09 15 At 16.14.31 (3)

Tören kapsamında ayrıca Gazeteciler Cemiyeti Onur Kurulu üyesi Atlıspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sencer Güneşsoy adına Atlıspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Erol Özel’e teşekkür plaketi takdim edildi. Atlı Spor Kulübü Müdürü Ayşegül Bilgin’e de katkılarından dolayı armağanda bulunuldu.

Muhabir: Naz Akman