Spor

Galatasaray'ın eski golcüsü Gomis: Aslanlarımızla gurur duyuyorum

Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis, Şampiyonlar Ligi'ndeki Lyon-Galatasaray Petrol Ofisi karşılaşmasına ilişkin konuştu. Mücadele için çok mutlu olduğunu söyleyen Gomis, "Avrupa'nın en fazla tecrübeye sahip Şampiyonlar Ligi'nde oynamış takımı Lyon ile mücadele eden Galatasaray gördüm. Futbolcuyken ben de onlardan biriydim çok fazla maçta oynadım. Onların da ne kadar kadar fazla geliştiğini görebiliyorum" dedi.

Abone Ol

Sarı-kırmızılı takımın eski golcüsü Bafetimbi Gomis, kadın futbol takımının Lyon ile deplasmanda oynadığı maçı stadyumdan izledi.

Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Gomis, "Ben aslanlarımızla gurur duyuyorum. Türkiye ve Galatasaray'ı çok iyi temsil ediyorlar" dedi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Lyon-Galatasaray Petrol Ofisi karşılaşmasına ilişkin konuşan Gomis, şu ifadeleri kullandı:

"Mücadele için çok mutlu oldum. Avrupa'nın en fazla tecrübeye sahip Şampiyonlar Ligi'nde oynamış takımı Lyon ile mücadele eden Galatasaray gördüm. Futbolcuyken ben de onlardan biriydim çok fazla maçta oynadım. Onların da ne kadar kadar fazla geliştiğini görebiliyorum. Buraya gelerek yürekleriyle mücadele ettiler. Galatasaray büyük bir kulüp ayrıca bir ruha sahiptir ki oyuncular da her zaman buna göre oynamalılar. Ben aslanlarımızla gurur duyuyorum. Türkiye ve Galatasaray'ı çok iyi temsil ediyorlar."