Spor

Galatasaray ve Manchester United, bu akşam karşı karşıya gelecek

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A grubundaki 5. maçında, Manchester United'ı konuk edecek. Rams Park'ta İngiliz devine karşı kazanmaya çalışacak olan Galatasaray'ın, muhtemel 11'i açıklandı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Bu akşam Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Manchester United'ı kendi sahasında konu etmeye hazırlanıyor. Oynadığı 4 maçta birer galibiyet ve beraberlik ile 2 kez yenilgi yaşayan sarı-kırmızılılar, topladığı 4 puanla Kopenhag'ın arkasında averajla 3. sıraya yerleşmişti. Galatasaray, İngiliz devini mağlup etmesi halinde UEFA Avrupa Ligi'ni garantileyecek. 

Galatasaray'da Davinson Sanchez sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan Abdülkerim Bardakcı'nın ise oynaması bekleniyor. Manchester United ise grupta 3 puanla son sırada yer alıyor. Takımda ise 7 eksik var. Kart cezalısı Marcus Rashford'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Mason Mount, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Christian Eriksen ve Casemiro forma giyemeyecek. RAMS Park'ta saat 20.45'te başlayacak kritik maçı İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetecek.

Galatasaray'da bu maçta mücadele edecek olan muhtemel 11 ise, şu şekilde:

Muslera

Boey-Nelsson-Abdülkerim-Angelino

Torreira-Kaan

Zaha-Mertens-Kerem

Icardi