Spor

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçlarında ilk 11'leri belli oldu

Trendyol Süper Lig'de rekorlarla tarihe geçen şampiyonluk yarışı bugün nihayete eriyor. Galatasaray'ın Konya deplasmanına çıkacağı günde, Fenerbahçe, İstanbulspor'u evinde yenerek rakibinin hata yapmasını bekleyecek. Takımların ilk 11'leri ise açıklandı.

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'de şampiyon takımi bu akşam gerçekleşecek maçlarla belli oluyor. Galatasaray şampiyonluğun, Fenerbahçe ise mucizenin peşine düşerken; Lider Galatasaray Konyaspor deplasmanında, Fenerbahçe ise Kadıköy'de İstanbulspor karşısında sahaya çıkacak. Son haftaya 3 puanlık avantajla Galatasaray,i berabere kalsa dahi zaferini ilan edebiliyor. Küme düşme hattının 1 puan üzerinde bulunan ev sahibi Konyaspor isee, kader maçına çıkacak.

Küme düşen İstanbulspor'u yenmek dışında çaresi olmayan Fenerbahçe ise, şampiyonluk için Galatasaray'ın mağlubiyet haberini bekleyecek. Sarı kanaryalarda; Batshuayi, İrfan Can Eğribayat, Mert Hakan, Ooosterwolde ve Djiku cezaları, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Cengiz, Kruniç ve Serdar Aziz sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Her iki maçın da ilk 11'leri, şu şekilde açıklandı:

Konyaspor - Galatasaray

(Muhtemel) Konyaspor: Slowik, Ahmet, Uğurcan, Adil, Hadebe, Guilherme, Soner, N'Zonzi, Ndao, Ethemi, Cikalleshi. 

Galatasaray: Muslera; Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Köhn; Torreira, Berkan, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi.

İstanbulspor - Fenerbahçe

Fenerbahçe: Livakovic, Becao, Çağlar, Ferdi, Osayi, Szymanski, Fred, Tadic, King, Dzeko, Serdar Dursun 

(Muhtemel) İstanbulspor: Mücahit, Modestas, Okan, Coly, Vefa, Jackson, Loshaj, Ali Yaşar, Sambissa, Mendy, Emrehan