Haber Merkezi - UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Galatasaray, Çekya temsilcisi Sparta Prag'ı kendi sahasında ağırladı. Toplam 2 kırmızı kartın gösterildiği maç, 3-2'lik sonuçla Galatasaray'ın zaferiyle sonuçlandı.Galatasaray'ın golleri ise; Kerem Demirbay, Mertens ve uzatma dakikalarında kazanma golü olarak Icardi'den geldi. İspanya Futbol Federasyonu'ndan Alejandro Hernandez ise maçın hakemi oldu. Hernandez'in yardımcılıklarını ise Jose Naranjo ile Diego Sanchez Rojo üstlendi.

Galasaray Sparta Prag (1)

19. dakikada Kerem Demirbay'ın golüyle Galatasaray 1-0 öne geçti. İlk yarı tek golle sona erdi. İkinci yarıda ise 47. dakikada Prag, Preciado ile skoru eşitledi. 61. dakikada ise Mertens'in golüyle Galatasaray 2-1 tekrar öne geçti. 65. dakiakda ise Kuchta'nın golüyle Prag skoru eşitledi ve 2-2 oldu.

Galasaray Sparta Prag (2)

62. dakikada Nelsson, direkt kırmızı kart görerek, oyundan atıldı. 79. dakikada Prag'da Rynes, ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 90+1. dakikada Icardi, skoru 3-2'ye getirerek, Galatasaray'ın maçı kazanmasını sağladı.

Basketbol: 24. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası Basketbol: 24. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası

Galasaray Sparta Prag (3)

Editör: Haber Merkezi