Türkiye, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nı 28 madalyayla tamamladı Türkiye, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nı 28 madalyayla tamamladı

Süper Lig'in son 2 yıldır şampiyonu olan Galatasaray, 2024-25 sezonuna da iddialı bir kadroyla girmek için çalışmalarına hız kattı. Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosuna katamadığı Portekizli sol bek Francisco Moura için yeniden devreye girdi. Portekiz merkezli A Bola'nın haberine göre Galatasaray, 24 yaşındaki sol bek için ara transfer döneminde de Famalicao'nun kapısını çalmış ama ancak anlaşma sağlayamamıştı.

Galatasaray'ın Francisco Moura için bu kez daha kararlı olduğu belirtilirken, Portekizli sol beki ara transfer döneminde renklerine bağlayamayan Galatasaray'ın o dönem Derrick Köhn'ü transfer etmişti. Haber detayında Köhn'ün Galatasaray'ın kadrosundaki tek sol bek olduğu ve Sarı-Kırmızılıların acilen sol tarafını güçlendirmesi gerektiği de belirtildi. Haberde ayrıca, Galatasaray'ın Francisco Moura için Famalicao'ya henüz resmi teklif iletmediği de yer aldı. Ancak teklifin gelmesi durumunda oyuncunun bunu değerlendirmek istediği eklendi.

Editör: Deniz Ali Tatar