Spor

Galatasaray, Samsunspor'u deplasmanda 2-0 yendi

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray, maçtan galip ayrıldı. Böylece Galatasaray, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturarak puanını 63'e çıkardı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Samsunspor, 12 yıl sonra sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Maçı ise 2-0'lık skorla Galatasaray kazandı. Puanını 63'e çıkararak maç fazlasıyla liderliğe oturan Galatasaray'da golleri; Nelsson ve Barış Alper attı. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maçı, Tugay Kaan Numanoğlu yönetti. Tugay Kaan Numanoğlu'nun yardımcıları ise Aleks Taşçıoğlu ile Mustafa Sönmez oldu.

Her şki takım taraftarının da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın biletleri, 48 saat içinde tükendi. Samsunspor Kulübü, biletlerin tamamının satıldığını belirten bir açıklama yaparak taraftarlara desteklerinden ötürü teşekkür etti. Karşılaşmayı 31 bin Samsunspor, 2 bine yakın Galatasaray taraftarı takip etti. Goller, 5. dakikada Nelson ve 10. dakikada Barış Alper'den geldi.



Geçen yıl 6 şubatta meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketinin yıl dönümü öncesinde Samsunsporlu taraftarlar depremzedelere destek verildi. Taraftarlar deprem bölgesine gönderilmek üzere atkı, eldiven ve bere bağışında bulundu. Statta bulunan store 55 mağazasına getirilen ürünler teslim edildi.