Spor

Galatasaray - Paok maçı ne zaman, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden Galatasaray kendi evinde PAOK’u konuk edecek. Peki, Galatasaray PAOK maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Abone Ol

UEFA Avrupa Ligi’nde yeni formatta ilk maçını PAOK ile oynayacak olan Galatasaray karşılaşma öncesi derbide önemli bir skor elde ederek moral depolamıştı. Sarı kırmızılı takım sezon başında Şampiyonlar Ligi elemelerinde Devler Ligi’ne veda ederek UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam etmişti.

Ziyech sakatlığı yüzünden, kırmızı kart cezalısı Muslera ise kırmızı kart cezasından dolayı maçta yer almayacak. Peki, Galatasaray PAOK maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray -Paok maçı ne zaman; hangi kanalda?

Maç TRT 1 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenecek. 25 Eylül 2024 Çarşamba günü oynanacak olan maç saat 22.00'de başlayacak.

Maçın hakemleri belli oldu

Karşılaşma öncesinde UEFA, Galatasaray-PAOK maçının hakemini duyurdu. Mücadeleyi İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez'in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo üstlenecek. Jose Luis Munuera 4. hakem, Guillermo Cuadra ise VAR hakemi olarak maçta görev alacak.