Young Boys teknik direktörü Patrick Rahmen maçın oynanacağı Bern kentindeki Wankdorf Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuştu. Toplantıya kaleci David von Ballmoos da katıldı.

Karşılaşma öncesi kendilerini iyi hissettiklerini söyleyen Rahmen, "Karşılaşmayla ilgili hazırlıklarımızı yapıyoruz. İsviçre Ligi'ne iyi başlayamadık ama Galatasaray maçlarına kendimizi iyi hazırlamamız gerek." dedi.

Rahmen, birçok oyuncusunun sakatlığı bulunduğunun hatırlatılması üzerine, "Şu anda bizimle olan oyuncuları konuşalım. Burada olan oyunculara güveniyoruz. Takımımızda kalite var. Kendimize inanıyoruz. Olanla oynamamız ve kendimize güvenmemiz lazım. Önümüzdeki iki maça hazırız. Elimizden geleni yapacağız. Güzel maçlar çıkaracağımıza inanıyoruz" yanıtını verdi.

Rahmen, "Galatasaray'ın iyi ve kuvvetli bir takım olduğunu biliyoruz. Yıldız, milli takımlarda oynayan, hücumda yaratıcı futbolcuları var. İyi hücum yapıyorlar. Videoları izledik, her şeyi analiz ettik. Bu akşam yine izleyeceğiz. Kolay olmayacağını biliyoruz. Ancak iki maçta elimizden geleni yapmamız ve son maçlardan iyi performans göstermemiz lazım. Kerem Demirbay'ı göreceğim için sevinçliyim. Kendisiyle Hamburg'da tanışmıştık" şeklinde konuştu. 

Maç öncesi tüm biletlerin satıldığını aktaran Rahmen, "Maça hazırız. Galatasaray'da yıldız futbolcular var. Biz de Bern'de Şampiyonlar Ligi'nde maç kazanabileceğimizi kaç kere gösterdik. Yarın kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bunun mümkün olduğuna inanıyoruz" dedi.

Eyüpspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü Eyüpspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray ile Young Boys, yarın TSİ 22.00'de karşılaşacak. Müsabaka, TRT 1 ve tabii platformundan yayımlanacak

Editör: Ziya Burak Erol