Haber Merkezi - Ligin son sırasında yer alan İstanbulspor ve Fenerbahçe ile liderliği paylaşan Galatasaray karşı karşıya geliyor. Süper Lig'de çıktığı 21 müsabakada 17 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan Galatasaray'ın 54 puanı bulunuyor. İstanbulspor maçların 3'ünü kazanırken, 4'ünde berabere kaldı ve 14'ünü kaybetti. 10 puanı bulunan İstanbulspor son olarak Trabzonspor maçında sahadan ayrılmış ve hükmen mağlup sayılmıştı. 

Galatasaray'da sarı kart cezalısı olan Abdülkerim Bardakcı, geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi süren Sergio Oliveira ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden ülkelerinin milli takımlarında yer alan Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, yarınki maçta sahaya çıkamayacak.

Bu sezon sahasında puan kaybı yaşamayan tek takım olan Galatasaray taraftarı önünde puan kaybetmedi. Aynı zamanda ligin en az gol yiyen takımı olan Galatasaray kalesinde sadece 12 gol gördü. 

Futbol: Trendyol Süper Lig Futbol: Trendyol Süper Lig

Galatasaray-İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

Galatasaray-İstanbulspor 25 Ocak Perşembe saat 20.00'de başlayacak. Bahattin Şimşek'in hakemliğini yaptığı maç beIN SPORTS'tan canlı yayınlanacak. 

Editör: Haber Merkezi