Haber Merkezi - Futbol piyasasındaki isimlerden milyonlarca dolar para topladığı iddia edilen ve bu paraları yöneten banka müdürü Seçil Erzan davasında, yeni gelişmeler ortaya çıktı. Konuşulan paranın ise, tam 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 bin lira olduğu belirtiliyor. Ftbol camiasında 'Seçil Erzan depremi' olara konuşulan ve olaya adı karışan Fatih Terim'den açıklamalar geldi. Para trafiğinde ayrıca; Arda Turan, Emre Belezoğlu, Muslera gibi futbol dünyasının ünlü isimleri de var. Şimdiyse paranın nereye gittiği konuşuluyor.

secil-erzan-01-8mrh-jx9a-2uqu-y90h

Star TV'nin haberine göre Seçil Erzan merak edilen paranın trafiğiyle ilgili yeni iddialarda bulundu. "Bu insanların faiz adı altında aza tamah etmemeleri beni bu hale getirdi." diyen Seçil Erzan'ın verdiği isimlerden biri de "3 aldıysam 5 ödedim" dediği eski futbolcu Semih Kaya. Erzan ifadesinde "Fon adıyla Semih Kaya’dan 3 milyon 200 bin dolar aldım. Fakat 5 milyon 700 bin dolar geri ödememe rağmen yakamı kurtaramadım. Ona fazladan ödediğim bu parayı Emre Belözoğlu ve Arda Turan’dan aldım." iddiasında bulundu.

Erzan, tefecilerle olan ilişkisini ise, şu şekilde anlattı: "Süleyman Aslan isimli tefeciden 10 milyon TL aldım, 14 milyon TL geri ödedim. Ayrıca Aslan bana 1 milyon 350 bin dolar daha verdi. Sonrasında ben ona 2 milyon 650 bin dolar ödedim."  Erzan, para trafiğiyle ilgili liste tuttuğunu da iddia ederek,  belgede Fatih Terim'in 700 bin dolar olarak verdiği parayı 1.5 milyon dolar olarak geri aldığı iddiasında bulundu.

thumbs_b_c_520c6bc63424fcd3f67b0e69b82f4d88

İddianamede adı geçmeyen ancak soruşturma kapsamında ifadesi alındığı ortaya çıkan teknik ditrektör Fatih Terim ise, karşı atağa geçti. Terim, "İlgimin olmadığı bir davaya beni karıştırmaya çalışıyorlar. Ne alacağım vardır ne de vereceğim. Benim adımı karıştıranların aleyhine tarihin en büyük hukuk savaşını başlatıyorum. Hazır olun" açıklamasını yaptı.

Özkan Gold City davası | AKP'li Özkan'ın adli kontrolüne devam edilecek Özkan Gold City davası | AKP'li Özkan'ın adli kontrolüne devam edilecek

29 kişinin şikayetçi olduğu soruşturma kapsamında, 18 kişi de mağdur olduğu yer alıyor. Tüm bunlardan sorumlu tutulan banka müdürü Seçil Erzan hakkında ise, 216 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Editör: Deniz Ali Tatar