Genel

Artistik Buz Pateni Junior Grand Prix Yarışması

Türkiye Buz Pateni Federasyonu ile Uluslararası Paten Birliği (ISU) iş birliğinde Artistik Buz Pateni Junior Grand Prix Yarışması Ankara’da Çayyolu Buz Sporları Salonu'nda düzenlendi. Yarışmada, Arlet Levandi de yer aldı.

Abone Ol

Türkiye Buz Pateni Federasyonu ile Uluslararası Paten Birliği (ISU) iş birliğinde Artistik Buz Pateni Junior Grand Prix Yarışması Ankara’da Çayyolu Buz Sporları Salonu'nda düzenlendi. Yarışmada, Arlet Levandi de yer aldı.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu ile Uluslararası Paten Birliği (ISU) iş birliğinde Artistik Buz Pateni Junior Grand Prix Yarışması Ankara’da Çayyolu Buz Sporları Salonu'nda düzenlendi. Yarışmada, Deniz Tarım da yer aldı.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu ile Uluslararası Paten Birliği (ISU) iş birliğinde Artistik Buz Pateni Junior Grand Prix Yarışması Ankara’da Çayyolu Buz Sporları Salonu'nda düzenlendi. Yarışmada, Efe Ergin Dinçer de yer aldı.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu ile Uluslararası Paten Birliği (ISU) iş birliğinde Artistik Buz Pateni Junior Grand Prix Yarışması Ankara’da Çayyolu Buz Sporları Salonu'nda düzenlendi. Yarışmada, Ege İlter de yer aldı.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu ile Uluslararası Paten Birliği (ISU) iş birliğinde Artistik Buz Pateni Junior Grand Prix Yarışması Ankara’da Çayyolu Buz Sporları Salonu'nda düzenlendi. Yarışmada, Jacob Sanchez de yer aldı.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu ile Uluslararası Paten Birliği (ISU) iş birliğinde Artistik Buz Pateni Junior Grand Prix Yarışması Ankara’da Çayyolu Buz Sporları Salonu'nda düzenlendi. Yarışmada, Mark Kulish de yer aldı.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu ile Uluslararası Paten Birliği (ISU) iş birliğinde Artistik Buz Pateni Junior Grand Prix Yarışması Ankara’da Çayyolu Buz Sporları Salonu'nda düzenlendi. Yarışmada, Mehmet Cenkay Karlıklı da yer aldı.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu ile Uluslararası Paten Birliği (ISU) iş birliğinde Artistik Buz Pateni Junior Grand Prix Yarışması Ankara’da Çayyolu Buz Sporları Salonu'nda düzenlendi. Yarışmada, Oscar Oliver da yer aldı.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu ile Uluslararası Paten Birliği (ISU) iş birliğinde Artistik Buz Pateni Junior Grand Prix Yarışması Ankara’da Çayyolu Buz Sporları Salonu'nda düzenlendi. Yarışmada, Selin Akbulut da yer aldı.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu ile Uluslararası Paten Birliği (ISU) iş birliğinde Artistik Buz Pateni Junior Grand Prix Yarışması Ankara’da Çayyolu Buz Sporları Salonu'nda düzenlendi. Yarışmada, William Chan de yer aldı.