Kültür-Sanat

Film müzikleri “Film On The Stage” gösterisiyle can buluyor

Dünyanın en iyi filmlerinin müziklerini sahneye taşıyan “Film On The Stage” müzikal gösterisi, 2023 yılı sonuna damga vurmuştu. Yeni yılda da izleyiciyle buluşmaya devam edecek olan “Film On The Stage”, 14 Ocak-25 Şubat tarihleri arasında İstanbul, İzmir , Ankara ve Konya’da izleyici ile buluşacak.

Abone Ol

Haber Merkezi - "Titanik”, “Baba”, “Kadın Kokusu”, “Pulp Fiction”, “Gladyatör” ve “Cesur Yürek” dünya sinemasının en başarılı filmlerinin en az kendileri kadar ünlü olan müziklerimi sahneye taşıyan “Film On The Stage” müzikali, 2023 yılı sonunda izleyiciyle buluşmaya başlamıştı. Film müziklerinin özgün dans koreografisi ve senfoni orkestrası eşliğinde sahnelenen gösteri, 14 Ocak’ta İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşacak. Müzikal ayrıca 14 Ocak-25 Şubat tarihleri arasında İstanbul, İzmir , Ankara ve Konya’da izleyici ile buluşmaya devam edecek.

Yönetmenliğini Ersin Ayhan'ın üstlendiği performansta unutulmaz film müzikleri Şef Musa Göçmen’in yönetimindeki Musa Göçmen Orkestrası tarafından seslendirilecek. 7’den 70’e herkesin ezbere bildiği film şarkıları da Melis Kızılaslan, Zeynep Burcu Altınel ve Doruk Ören tarafından seslendiriliyor. Galip Emre'nin klasik ve modern dansı buluşturduğu ve ülkemizin seçkin dansçılarının yer aldığı koreografiyle de film sahneleri sahnede bir kez daha canlandırılıyor. 

Seyirciyeunutulmaz anlar yaşatacak gösterinin kostüm tasarımını Gökçe Şener üstlenirken, ışık tasarımını Mustafa Bal, yönetmen yardımcılığını Azra Bölek Güllü, görsel tasarımını Çağlar Ülker, Fırat Tügen, afiş tasarımını Ecem Şirin, dijital medya yönetimini Cansu Battal gerçekleştirdi. "Film On The Stage” müzikal gösterisi; 22 Ocak'ta İzmir, 25 Ocak'ta Konya’da ve 27 Ocak'ta Ankara'da sahnelenecek. Biletler, Biletinial platformu üzerinden alınabilecek.