Haber Merkezi - Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olan kulübün efsane futbolcusu Feyyaz Uçar, taraftarın da desteğiyle Fenerbahçe'yi yeneceklerine inandığını söyledi. Uçar, Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi'nde yapılan mazbata töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Trendyol Süper Lig'de 9 Aralık Cumartesi günü Tüpraş Stadı'nda oynanacak derbi maçı hakkında konuşan Uçar, "Güzel bir başlangıç olacak. Coşkulu taraftarımızın önünde oynayacağız. Takımımız son 3 maçtır yenilmiyor. İnşallah Fenerbahçe karşısına da galibiyet için çıkacağız. Taraftarımızla birlikte Fenerbahçe'yi yeneceğimize inanıyorum." dedi.

A9iZMDsAdEONezFarP7YlQ

Uçar, kendisinin de Beşiktaş formasıyla İnönü Stadı'nda mücadele ettiğinin hatırlatılması üzerine, "Bizler şanslı insanlarız. Çocukken oynadığımız oyun, mesleğimiz oldu. Çok az kişiye nasip olur. Beşiktaş forması nasip oldu. Bu da çok onurlu, gururlu. Bu statta çok maç oynadım. Tabii bu kadar güzel değildi, kenarlar çim, ortalar topraktı. Şu an görüyorum ki her şey çok güzele gidiyor. İnşallah futbolcularımız bunun değerini bilir, bu sahada benden fazla gol atarlar. Beşiktaş'ı güzel günler bekliyor. En büyük hedefim Beşiktaş'ta o eski kolej havasını yaratmak. Futbolcusuyla, teknik heyetiyle, yönetimiyle, taraftarıyla, medyasıyla birlik olan bir Beşiktaş ortaya çıkarmak. İnşallah bunda başarılı olacağız." dedi.

Trabzonspor 2-2 Kayserispor Trabzonspor 2-2 Kayserispor

c00fa98f1d3870bc64a60c09b1158448ddda2aa8

Mazbatanın kendisi için çok değerli olduğunu vurgulayan Uçar, "Sayın Hasan Arat'ın yaptığı gibi inşallah bundan sonraki yönetimlerde de sahadan gelen futbolcu, basketbolcu, hentbolcu, ama en az bir sporcu yönetimde bulunur. Bu bizim arzumuz. Eski futbolcular bir şekilde Beşiktaş'ın içinde bulunmak ve görev almak istiyoruz. Bundan dolayı tekrar Sayın Hasan Arat'a teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Editör: Deniz Ali Tatar