Spor

Fenerbahçe'nin zirve mücadelesi: Adana Demirspor'u 4 golle yendi

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, sahasında Yukatel Adana Demirspor'u ağırladı. Maçta 4-2'lik skorla Fenerbahçe kazanan taraf olurken, puanını 82'ye çıkaran Fenerbahçe ise şampiyonluk yarışında herhangi bir kayıp yaşamadı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor ile mücadele etti. Karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetirken, karşılaşmada toplamda 6 gol atıldı. Ancak mücadele, 4-2'lik Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle bitti. 

6 gollü karşılaşmada; Fenerbahçe'nin gollerini Djiku, Dzeko, Tadic ve Serdar Dursun attı. Adana Demirspor'un golleri ise Balotelli ve Yusuf Baresi'den geldi. Fenerbahçe bu maçın sonunda puanını 82 yaptı ve lider Galatasaray'ın 2 puan gerisinde zirve takibine devam etmeye başladı. Maçta sarı kart gören Szymanski ve Oosterwolde ise, Karagümrük maçında cezalı olacak.

17. dakikada kullanılan korner sonrası, Djiku'nun golüyle Fenerbahçe 1-0 öne geçti. 25. dakikada ise, Adana Demirspor Balotelli'nin golüyle skor eşitlendi. İkinci yarının ilk golü, 51. dakikada Fenerbahçe'den Dzeko ile geldi ve takım, 2-1 öne geçti. 70. dakikada ise, Fenerbahçe Tadic'in golüyle skor 3-1'e geldi. 80. dakikada ise, Adana Demirspor Yusuf Barasi'nin golüyle fark 1'e indi. Maçın son golü ise, 85. dakikada Fenerbahçe'den  Serdar Dursun'un attığı golle oldu. Skor, 4-2 oldu.