Haber Merkezi - Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor ile mücadele etti. Karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetirken, karşılaşmada toplamda 6 gol atıldı. Ancak mücadele, 4-2'lik Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle bitti. 

Yukatel Adana Demirspor Fenerbahçe (1)-1

6 gollü karşılaşmada; Fenerbahçe'nin gollerini Djiku, Dzeko, Tadic ve Serdar Dursun attı. Adana Demirspor'un golleri ise Balotelli ve Yusuf Baresi'den geldi. Fenerbahçe bu maçın sonunda puanını 82 yaptı ve lider Galatasaray'ın 2 puan gerisinde zirve takibine devam etmeye başladı. Maçta sarı kart gören Szymanski ve Oosterwolde ise, Karagümrük maçında cezalı olacak.

Yukatel Adana Demirspor Fenerbahçe (2)

Gençlerbirliği, Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarını sürdürdü Gençlerbirliği, Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarını sürdürdü

17. dakikada kullanılan korner sonrası, Djiku'nun golüyle Fenerbahçe 1-0 öne geçti. 25. dakikada ise, Adana Demirspor Balotelli'nin golüyle skor eşitlendi. İkinci yarının ilk golü, 51. dakikada Fenerbahçe'den Dzeko ile geldi ve takım, 2-1 öne geçti. 70. dakikada ise, Fenerbahçe Tadic'in golüyle skor 3-1'e geldi. 80. dakikada ise, Adana Demirspor Yusuf Barasi'nin golüyle fark 1'e indi. Maçın son golü ise, 85. dakikada Fenerbahçe'den  Serdar Dursun'un attığı golle oldu. Skor, 4-2 oldu.

Yukatel Adana Demirspor Fenerbahçe (3)

Editör: Haber Merkezi