Spor

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Bonucci ve Krunic hakkında açıklama yaptı

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, takıma yeni transfer olan Rade Krunic ve Leonardo Bonucci hakkında açıklamada bulundu. Kartal "Bonucci ve Krunic katkı verecekler. Kaliteli oyuncular. 3 kulvarda yarışıyoruz. Çubukluyu giyen her oyuncu değerlidir." dedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Trendyol Süper Lig'in 20. haftasının son mücadelelerinden Fenerbahçe ve Gaziantep FK öncesi, Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal mücadele öncesinde açıklamalar yaptı.

Takımın yeni transferleri hakkında açıklamalar yapan İsmail Kartal, şunları söyledi:  "Bonucci ve Krunic katkı verecekler. Kaliteli oyuncular. 3 kulvarda yarışıyoruz. Çubukluyu giyen her oyuncu değerlidir. Onlar da en değerlilerden olacaklar. Bonucci'nin kariyeri belli, Krunic Milan'dan geldi. Bizim dikkat etmemiz gereken tek yol var, kazanmak. Şampiyonluğa oynuyoruz, Her maça 3 puan için çıkıyoruz. Bazen istedikleriniz olmuyor, hamleler yapıyorsunuz. Bu akşam burada oyuncularımızın neler yapacağını, kalitesini biliyoruz. İnşallah iyi oyun ve 3 puanla evimize döneriz."