Spor

Fenerbahçe Ludogorets'i 3-1 mağlup etti

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde H Grubu maçında Bulgaristan temsilcisi Ludogorets’i ağırladı. Fenerbahçe, karşılaşmada Ludogorets'i kendi sahasında 3-1 mağlup etti.

Abone Ol

Haber Merkezi - Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde Ludogorets'i 3-1 mağlup etti. Avrupa'da oynadığı 9 maçı kazanan sarı-lacivertliler, toplam galibiyet serisini ise 18 maça çıkardı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. hafta karşılaşmasında Ludogorets ile karşı karşıya geldi. Kadıköy'deki maçı Fenerbahçe, 3-1'lik skorla kazandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 42. dakikada Michy Batshuayi ile 52. dakikada ve 90+3. dakikada Miha Zajc attı. Ludogorets'in golünü ise 65. dakikada Rodrigo Becao (Kendi kalesine) attı.

Fenerbahçe, bu galibiyetle birlikte grupta 3'te 3 yaptı. Sarı-lacivertliler, Avrupa'da oynadığı 9 maçtan da galibiyetle ayrılırken, toplam galibiyet serisini 18 maça çıkardı.

Fenerbahçe – Ludogorets maçının ilk 11’leri:

  • Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi Samuel, Becao, Djiku, Oosterwolde, Fred, Crespo, Zajc, Kent, Tadic, Batsuhayi.
  • Ludogorets: Sluga, Witry, Sanko-Sundberg, Verdon, Nedyalkov, Goncalves, Naressi, Piotrowski, Tekpetey, Vidal, Rwan Seco.

Karşılaşma, Kadıköy’deki Ülker Stadı’nda saat 19.45’te başladı. İspanyol hakem Guillermo Cuadra’nın düdük çaldığı mücadelede, yardımcılıklarını yine İspanyol Federasyonundan Guadalupe Porras Ayuso ile Alejandro Estevez Iglesias üstelendi.