Spor

Fenerbahçe, Kostic'i resmen kadrosuna kattı

Juventus, Filip Kostic'in Fenerbahçe'ye transfer olduğunu açıkladı.

Abone Ol

Juventus, Filip Kostic'in kiralık olarak Fenerbahçe'ye transfer olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirdiği Filip Kostic için ilk resmi açıklama Juventus'tan geldi.

İtalyan ekibi, Kostic'in Haziran 2025'e kadar Fenerbahçe'ye kiralık olarak transfer olduğunu açıkladı.

Juventus'un açıklamasında, şu ifadeler kullanıldı;

"Torino'ya geldiğinden bu yana bağlılık, adanmışlık, ciddiyet ve kalite anlamında katkı sağlamaktan asla geri durmadı. Şimdi onu yeni bir macera bekliyor. İyi şanslar Filip" 

Fenerbahçe Kostic'i açıkladı

Fenerbahçe tarafından yapılan açıklama ise şöyle:

"Fenerbahçemize hoş geldin Kostic. Filip Kostic, kendisini sarı lacivert renklerimize bağlayan sözleşmeye imza attı. Kulübümüzün, Juventus’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı oyuncu Filip Kostic, düzenlenen törenle kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmemize imza attı. Kostic, taraftarlarımızın önünde sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyledi."

Filip Kostic kimdir?

Filip Kostic 1 Kasım 1992 dünyaya gelen, Serie A kulübü Juventus ve Sırbistan milli takımında sol orta saha, sol bek veya sol kanat oyuncusu olarak oynayan Sırp profesyonel futbolcudur.

Kostić, 2010 yılında 17 yaşındayken Radnički Kragujevac ile ilk profesyonel maçına çıktı. Bu, kulübün Sırbistan Birinci Ligi'nden Sırbistan Süper Ligi'ne yükselmesinden sonraydı. Kızılyıldız Belgrad , Anderlecht , Udinese ve Tottenham Hotspur dahil olmak üzere birçok kulübün ilgisini çekmeye başladı. 15 Nisan 2012'de Sportal'ın Süper Lig'in 24. haftasının ideal takımına ilk sol kanat oyuncusu olarak seçildi.