Haber Merkezi - Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında FenerbahçeAnkaragücü'nü sahasında ağırladı. Maçta Fenerbahçe, Ankara takımını 2-1 mağlup etti. Maçın 13. dakikasında Tolga Ciğerci, Ankaragücü lehine verilen penaltıyı gole çevirerek Ankaragücü'nü 1-0 öne geçirdi.

Fenerbahçe Ankaragücü

Ancak Fenerbahçe, 1-0'lık geriden geldiği mücadeleyi, 2-1 yaparak Ankaragücü'nü yendi. Sarı-lacivertlilerde Cengiz Ünder, 20. dakikada sahneye çıkarak skora eşitlik sağladı. Ardından 32. dakikada da ikinci golünü atan Ünder, attığı golle hem kendisinin hem de takımının 2. golünü atmış oldu. Böylece Fenerbahçe puanını 60'a yükselterek liderliğini sürdürdü. Ankaragücü ise 28 puanla 11. sırada yer aldı.

Gaziantep FK'li futbolcu Maxim, Beşiktaş maçından 3 puan bekliyor: Gaziantep FK'li futbolcu Maxim, Beşiktaş maçından 3 puan bekliyor:

Cengiz Ünder

Fenerbahçe, Cengiz Ünder'in attığı golle bu sezon tüm kulvarlardaki attığı 100. golüne ulaştı. Böylece Fenerbahçe, Süper Lig ve Avrupa'nın beş büyük liginde bu sayıya ulaşan ilk takım oldu. Süper Lig'de çıktığı son 12 maçta da mağlubiyet almayan Fenerbahçe; 9 maçta galibiyet, 3 maçta ise beraberlik yakaladı.

Editör: Haber Merkezi