Güncel

Fatih Altaylı: Şehitler muhalefeti karalamak için kullanılıyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da şehit cenazesindeki ‘provokasyon’ hakkında önceden haber aldığını söyledi: “Bugün hepsi isim isim tespit ediliyor. Manisa’da olanların parti aidiyeti açıkça ortada.”

Abone Ol

Haber Merkezi - Gazeteci Fatih AltaylıKuzey Irak'ta şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak için memleketi Manisa’daki Saruhan Bey Camii’nde cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yapılan provokasyonu ele alan yazısında, "Oraya acıyı paylaşmak, şehide saygı göstermek için gelmiş muhalefet partisi temsilcilerine saldırıyor, şehide ve acılı aileye yapılabilecek en büyük saygısızlığı yapıp, bir cenazeyi siyasi bir kavga yeri haline getirip gidiyorlar. İktidar beslemesi sözde basın da bu haberleri allayıp, pullayıp muhalefet partilerini terörist gibi göstermek için kullanıyorlar, buralardan bir tek Allah’ın kulu da çıkıp “Bu yaptığınız ayıp artık” demiyor" ifadelerine yer verdi.

Altaylı yazısında şu sözleri kullandı: 

Cenazeleri kavga yerine çeviren inek hırsızı şerefsizleri bile eleştirmiyor.

Ve cenazesi sadece ve sadece muhalefeti karalamak için kullanılan o şehitler daha toprağın altına girmeden unutuluyor.

Vur patlasın çal oynasın devam ediyor.

Bu millete saygısı olmayanlar, bu millete hareket edenler asıl o cenazeleri şov yerine çevirenler, siyasete malzeme yapanlardır.

Bunlara milletin bir parçası demek de pek mümkün değildir.

Çünkü millet olmanın gerek şartı, insan olmaktır."