Yaşam

Eski manken Meltem Ören "Hey corç" klibini delil olarak sundu

Bir dönemin ünlü mankeni olan Meltem Ören, eski güzellik kraliçesi Neşe Erberk’in sigorta şirketine karşı dava açtı. Ören, şirket ile 1991 yılında çalışmaya başladığını ancak şirketin işe giriş tarihini 1997 olarak girdiğini iddia etti. Eski manken ayrıca rol aldığı Hakan Peker'in "Kolay mı Unutmak" ve "Hey Corç" kliplerini de mahkemeye delil olarak sundu.

Abone Ol

Haber Merkezi - Bir dönem Türkiye'nin çok konuşulan mankenlerinden ve foto modellerinden olan Meltem Ören, daha önce beraber çalıltığı erski güzellik kraliçesi Neşe Erberk’in Erberk Kast Prodüksiyon şirketine karşı dava açtı. İddiaya göre Ören, Erberk’in şirketinde 1991’de çalışmaya başlamasına rağmen sigorta girişinin 1997 yılında yapıldığını öne sürdü. Halk TV'nin haberine görev 'hak kaybına uğradığı'nı iddia eden Ören, SGK’nın da davalı olduğu dosyada hizmet tespitinin yapılmasını talep etti.



İddiasını desteklemek amacıyla, rol aldığı Hakan Peker'in "Kolay mı Unutmak" ve "Hey Corç Versene Borç" adlı şarkılarının kliplerini de delil olarak mahkemeye sunan Ören, görüntüleri o dönem şirkette çalıştığını kanıtlamak için kullandı. Ören ayrıca, ajansın yönlendirmesiyle katıldığı katalog çekimleri görüntülerini de dava dosyasına ekledi. Ören, şirketin işe giriş bildirimini geciktirmesinin kendisine hak kaybına uğrattığını iddia etti. Bu gecikmenin nedenlerini belirtmeden ve kendisine uygun bir açıklama sunulmaksızın işe girişinin 1997 olarak bildirilmesinin haksız olduğunu dava dosyasıne ekledi.