DEM Parti'den emekliye destek: En düşük maaş 32 bin lira olmalı DEM Parti'den emekliye destek: En düşük maaş 32 bin lira olmalı

Haber Merkezi - Serap Belovacıklı moderatörlüğünde ve SZC TV'de yayınlanan "Sokağın Sözü" programının konukları olan gazeteci İsmail Saymaz ve hukukçu Ersan Şen arasında gerginlik yaşandı. 

İsmail Saymaz'ın yorum yaptığı sırada araya giren Ersan Şen, programda, "Bana söz verecek misiniz, yoksa yayından çıkayım mı? Bir saattir konuşuyorsun İsmail. Tam bir saattir ya. Neyse, konuşun ya, umurumda değil" diye tepki gösterdi. Ardından sunucu Belovacıklı ve Saymaz, Şen'e, "Hocam size süre verdik, siz istemediniz"  diye cevap verdi. Şen ise Saymaz'a, "Tamam da İsmail, üç dakikada bitir kardeşim. Bir saattir konuşulur mu lan! El insaf ya!" diye tepki gösterdi.

Szc

Şen'in 'lan' diye Saymaz'a seslenmesinin ardından Saymaz, "Hocam sizden rica ediyorum, bir daha benimle böyle konuşmayın. Yaşınıza, sıfatınıza hürmetim var. Benimle bir daha böyle konuşursanız üslubumu değiştiririm. Üslupsuzluk yaparım. Saygısızlığı sürdürürseniz benden ağır cevap alırsınız" diye Şen'e tepki verdi. Saymaz konuştuğu anda Şen'in sürekli araya girmesinin ardından Belovacılıklı, "Bir araya gidelim. Aranın ardından devam edeceğiz" dedi ve yayına ara verdi. 

Editör: Haber Merkezi