Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize Merkez Kentsel Dönüşümü, Isırlık Tabiat Parkı, Müyesser Kart Huzurevi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Yolumu kesmek için kurulan her tuzağın bozulduğunu gördüm.

Şu anda karşımda 40 bin kişi var.

Beş sene on sene önce buralar neydi?

Artık bu ülkede darbecilerin borusu ötmüyor.

Dünyada olup bitenleri görüyorsunuz, adeta ateş çemberinin içindeyiz.

Filistinli kardeşlerimizin İsrail zulmünden kurtulması bizim boynumuzun borcudur.

Filistin konusunda gözükenden çok daha fazlasını yapıyoruz. Gazze'deki kardeşlerimizi asla sahipsiz, çaresiz ve tek başlarına bırakmıyoruz, bırakmayacağız.

(Gazze'deki) Bu ahlaksız, vicdansız, alçakça katliamı yapanları destekleyenlerin yüzlerine suçlarını haykırmak tarihe karşı sorumluluğumuzun bir gereğidir

Milletimiz 14-28 Mayıs seçimlerinde bu kararlığını haykırdı. Terör örgütünden medet umanlara milletimiz sandıkta esaslı bir ders verdi.

"Al birini vur diğerine"

Bakan Güler: Kıbrıs’ta meşru çıkarlarımızı koruyacağız Bakan Güler: Kıbrıs’ta meşru çıkarlarımızı koruyacağız

Erdoğan, CHP kurultayı sonrasında yeni Genel Başkan seçilen Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

Ana muhalefetin kongresi vardı. Bay bay Kemal kime bay bay dedi? Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a bay bay dedi. Kongreyi kazanan zat da Demirtaş'a selam verdi, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. 12-13 seçim kaybettin, onlarla beraberdin, kazanan, 'e sen de beraberdin'.

Editör: Erva Gün