Kılıçdaroğlu: Bu kadar vergi, bu paralar nereye gidiyor sorusunu sormuyoruz Kılıçdaroğlu: Bu kadar vergi, bu paralar nereye gidiyor sorusunu sormuyoruz

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 16.05'te bir araya geldi.

Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başladı.

Bununla birlikte, söz konusu görüşme siyasette normalleşme açıklamalarından sonra geldi. AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında Cumhur İttifakı'na ilişkin mesajlar verdi.

Erdoğan'ın açıklamasında şu ifadeler yer almıştı:

"Yol arkadaşımız ittifak ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi ile omuz omuza yürüyoruz. Yapılan saldırılara eyvallah demeyiz. Bu saldırılara müsamaha göstermeyiz ve geçit vermeyiz. Bitleri kanlanan FETÖ'nün tetikçi kalemleriyle nereye varılmak istendiğini çok iyi biliyoruz.

Gerek Sayın Bahçeli gerekse şahsım yapılan saldırıları açık şekilde görüyoruz. Bunların meselesi MHP'den ziyade Türkiye'nin güvencesi olan Cumhur İttifakı'dır, bu tuzağa düşmeyeceğiz. 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı kurulan Cumhur İttifakı sapasağlam ayaktadır. Biz CHP'nin eski kötü alışkanlıklarından vazgeçmesini istiyoruz."

Editör: Esin Özdemir