Haber Merkezi - Küçük yaştaki çocuklara yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan ve 2019'da hapishanede ölü bulunan Jeffrey Epstein'in fuhuş skandalında yeni gelişmeler ortaya çıkıyor.

Sanders, İsrail'e silah satışını durduracak tasarıyı sunacak Sanders, İsrail'e silah satışını durduracak tasarıyı sunacak

Davayla ilgili 900 gizlilik kararı kaldırılan belgelerden birinde, Epstein’ın çocuk ticareti için Türkiye’yi de kullandığı ileri sürüldü. Sputnik'in haberine göre Jeffrey Epstein’ın özel pilotu Nadya Marçinko çapraz sorguda birçok itirafta bulundu.

Çapraz sorguda Türkiye sorusu

13 Nisan 2010 tarihli çapraz sorguda çocukların avukatı Katherine W. Ezell, Jeffrey Epstein’ın Türkiye dahil olmak üzere birçok ülkeden çocuk kaçırdığını belirtti. Avukat, Marçinko'ya şu soruları yöneltti:

“15 yaşındaki Jane Doe #102 kod adlı mağdur için Jeffrey Epstein ve/veya Ghislaine Maxwell tarafından çeşitli pasaportlar alındığını ve daha sonra Palm Beach, New York, Santa Fe, Los Angeles, San Francisco, St. Louis, Avrupa, Karayipler ve Afrika’ya götürüldüğünü biliyor muydunuz? Bu aynı zamanda Jeffrey Epstein’ın Türkiye’den, Çek Cumhuriyeti’nden (Çekya) ve Asya ülkelerinden çocuk kaçırdığı ve getirdiği anlamına geliyor. Bunun farkında mıydınız?"

Nadya Marçinko, bu soruların tamamına cevap vermeyi reddetti.

Editör: Erva Gün