Kültür-Sanat

Engin Günaydın'lı “Hücreler” oyununun prömiyeri yapıldı

BKM yapımcılığında sahneye çıkan Hücreler oyununun prömiyeri gerçekleşti. Engin Günaydın'ın yazdığı oyunun prömiyeri tam not aldı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Başrollerini Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ'ın paylaştığı ve büyük merakla beklenen "Hücreler' oyunu prömiyer yaptı. BKM’nin 2024 yılındaki ilk prodüksiyonu olan oyunun prömiyeri kapalı gişe gerçekleşti. Maximum Uniq Hall’de gerçekleşen prömiyerin biletleri, günler öncesinden tükendi. Ayrıca salonda kahkahaların yükseldiği oyuna övgüler yağdı.

Işıktan kostüm tasarımına, müziklerinden hareket tasarımına kadar her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü oyun, finalde ayakta alkışlandı. İnsan vücudundaki hücrelerin hayatını fantastik ve sürreel bir komedi dili ile aktaran oyun, ‘Nejat’ isimli karakterin yaşadığı olumsuzluklar karşısında vücudundaki hücrelerinin verdiği tepkileri sahneye taşıyacak. Oyun, çökmekte olan bir organizmanın içinde, hayatta kalmaya çalışan hücrelerin ironik hikâyesini anlatıyor. Görsel iletişim kampanyasını TBWA/Istanbul’un hazırladığı, Anadolu Sigorta’nın ana katkılarıyla seyirciyle buluşacak oyun; 21, 28 ve 29 Ocak’ta Maximum Uniq Hall’de.