Kültür-Sanat

Engin Günaydın'ın yazdığı "Hücreler" oyunu, Ocak'ta prömiyer yapacak

Engin Günaydın'ın kaleme aldığı ve yıldız isimleri kadrosunda buluşturan ‘Hücreler' oyunu, tiyatro seyircilerine Ocak 2024'te buluşmaya hazırlanıyor

Abone Ol

Haber Merkezi - BKM yapımcılığında sahneye çıkacak olan ve Engin Günaydın'ın kaleme aldığı "Hücreler" oyunu, seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Yaratıcı yapımcılığını Nisan Ceren Özerten’in üstlendiği ve Engin Günaydın'ın Doğu Yaşar Akal ile beraber yönettiği oyun, 19 Ocak 2024 Cuma akşamı Maximum Uniq Hall’da prömiyerini gerçekleştirecek. Engin Günaydın'a oyuncu kadrosunda; Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ gibi dev isimler eşlik ediyor.

Işıktan kostüm tasarımına, müziklerinden hareket tasarımına kadar her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ‘Hücreler' oyunu, yeni yılın en iddialı performansını seyircilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Oyunun konusu ise şu şekilde: İnsan vücudundaki hücrelerin hayatını fantastik ve sürreel bir komedi dili ile aktaran oyun, ‘Nejat’ isimli karakterin yaşadığı olumsuzluklar karşısında vücudundaki hücrelerinin verdiği tepkileri sahneye taşıyacak. HÜCRELER, çökmekte olan bir organizmanın içinde, hayatta kalmaya çalışan hücrelerin ironik hikâyesi.