Kültür-Sanat

Engin Günaydın'dan yeni oyunu 'Hücreler'e destek olan oyunculara teşekkür

Engin Günaydın’ın kaleminden çıkan ve Günaydın'ın Doğu Yaşar Akal ile beraber yönettiği "Hücreler" oyunu prömiyerine gün sayıyor. 19 Ocak itibariyle sahnelenecek olan oyun için Engin Günaydın, video görüntüleriyle oyunda yer alan ünlü isimlere, sosyal medya üzerinden teşekkür etti.

Abone Ol

Haber Merkezi - BKM’nin büyük heyecanla beklenen 2024 prodüksiyonu olan 'Hücreler' oyunu, 19 Ocak'ta prömiyer yapmaya hazırlanıyor.  Sahnede Engin Günaydın'a; Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ'ın eşlik edeceği oyunda  sürpriz başka isimler de yer alacak.

Afişiyle ses getiren yeni yılın en iddialı oyunu olan Hücreler'in video kısımlarında, ünlü sürpriz isimler de yer alacak. Işıktan kostüm tasarımına, müziklerinden hareket tasarımına kadar seyircilere bambaşka bir deneyim yaşatacak oyunda; Gülse Birsel, Selin Şekerci, Alican Yücesoy, Derya Karadaş, Rüştü Onur Atilla ve Murat Kartoğlu video görüntüleriyle yer alacak. Engin Günaydın, oyuna görüntüleriyle dahil olan ve destek veren ünlü isimlere sosyal medya üzerinden bir teşekkür mesajı yayınladı.  

İnsan vücudundaki hücrelerin hayatını fantastik ve sürreel bir komedi dili ile aktaran oyun ‘Nejat’ isimli karakterin yaşadığı olumsuzluklar karşısında vücudundaki hücrelerin verdiği tepkileri sahneye taşıyacak. 'Hücreler' çökmekte olan bir organizmanın içinde, hayatta kalmaya çalışan hücrelerin ironik hikâyesini anlatıyor. Oyun 19, 20 ve 21 Ocak’ta Maximum Uniq Hall’de izleyiciyle buluşacak.