Haber Merkezi - Çektiği "Tepenin Ardı", "Abluka", "Kız Kardeşler" ve "Kurak Günler" filmleriyle bir çok festivalden ödül alan yönetmen Emin Alper, bu kez tiyatro oyunu yönetmeye hazırlanıyor. Dostoyevski’nin aynı adlı eserinden sahneye uyarlanan ve Alper'in yönettiği ilk tiyatro oyunu olan Öteki, sanatseverlerle buluşacağı ilk gün için geri sayım yapmaya başladı. Duyurulduğu günden bu yana büyük bir heyecanla beklenen Öteki oyunu, kadrosunda Cem Yiğit Üzümoğlu, Erdem Şenocak, Derya Karadaş ve Gökhan Yıkılkan’ı sahnede bir araya getiriyor.

Eskişehir'de sokaktaki atölyede sanatçılar ziyaretçilerle resim yapıyor Eskişehir'de sokaktaki atölyede sanatçılar ziyaretçilerle resim yapıyor

X Zk Gk Wc Ok W O Gv7 L Tgcd Eg

Güçlü oyuncu kadrosunun yanısıra, Deniz Göktürk Kobanbay'ın sahne, Ahmet Sesigürgil'in ışık, Okan Kaya'nın ses tasarımını bir araya getiren oyun, Nisan Ceren Özerten’in yapımcılığında, Luz Yapım prodüksiyonuyla izleyici ile buluşacak. Prömiyerini 12 Ocak’ta Maximum Uniq Hall’da yapacak olan oyunun afişi de yayınlandı.

Prömiyerin ardından, 31 Ocak, 1-2 Şubat tarihlerinde Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde yeniden tiyatroseverlerle buluşacak olan ‘Öteki’, 16 ve 17 Şubat’ta Caddebostan Kültür Merkezi’nde, 29 Şubat’ta ise Maximum Uniq Hall’da sahnelenmeye devam edecek.

Editör: Deniz Ali Tatar