Erzurum'da yaşayan vatandaşlar, emekli maaşlarının yetersizliğinden şikayet etti. Burhan Deliçakar, “Sizin günlük çocuklarınıza verdiğiniz harçlığı biz ayda alıyoruz" derken, emekli din görevlisi Hasan Suiçmez ise "10 bin lira kira veren adam, 15 bin lira maaş alırsa nereden nasıl geçinecek, ihtiyaçlarını nasıl karşılayacak? Allahım diyorum inşallah bizim idarecilere de bu anlayışı versin. Onların maaşları yüksek. 12 bin 500 lira maaşla peynir, ekmek bile alamaz" ifadelerini kullandı.

Logitech G, oyun tutkunlarını Logi PLAY DAYS'de buluşturdu Logitech G, oyun tutkunlarını Logi PLAY DAYS'de buluşturdu

ANKA'dan Orhan Bozkurt'un haberine göre,  emekliler, maaşlarının yetersizliği ve hayat pahalılığından dert yandı. 

"Bugün aldığımız yarın alamıyoruz. Verdiğiniz bu ücretleri bir kontrol etseniz çok memnun oluruz" diyen 68 yaşındaki Deliçakar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kimler ne kazanıyor, kimler ne alıyor, bu emekliler ne halde? Siz bizi resmen çöpe attınız. Emekliyi hiç saymıyorsunız bile. Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değil miyiz yani? Bu kadar pahalılık... Verdiğiniz paraya bakın. 12 bin lirayla, 15 bin lirayla en fazla 18 bin lirayla geçinebilir misiniz? Sizin günlük çocuklarınıza verdiğiniz harçlığı biz ayda alıyoruz. Nasıl geçineceğiz, çoluğumuzu çocuğumuzu nasıl okutacağız."

Editör: Esin Özdemir