NATO'dan Kuzey Avrupa hamlesi: Liderlik teklif etti NATO'dan Kuzey Avrupa hamlesi: Liderlik teklif etti

Rock müziğinin efsanevi isimlerinden olan ikonik şarkıcı Elvis Presley'in 54 yaşındaki kızı Lisa Presley, geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmişti. Presley'nin ölümünün ardından tüm miras, kızı Riley Keough’ya kalmıştı. Daily Mail'in haberine göre, Elvis Presley'nin Graceland'de bulunan ve Riley Keough'un sahibi olduğu ev satışa çıkıyor.

Tarihi malikane, Perşembe günü açık artırmayla satılacağı belirtilren ev, Graceland ve Elvis Presley Bulvarı üzerindeki bir arazide bulunuyor. 23 Mayıs'ta Shelby County Adliyesi'nde en yüksek teklifi verene açık artırmayla satılacak olan ev ile ilgili yaşanan bu gelişmenin ardından, Graceland'in şu anki sahibi olan Elvis'in torunu Riley Keough bu duruma tepki gösterdi. Satışın "dolandırıcılık" olduğunu iddia eden Keough, dava açıyor. Keough'un avukatına göre Pazartesi günü satışı hakkında geçici bir yasaklama emri çıkarıldı ve duruşma çarşamba günü gerçekleşecek.

Riley Keough

Riley'nin annesi ve Elvis'in tek çocuğu olan Lisa Marie Presley'nin, Graceland'i teminat olarak kullanarak 3,8 milyon dolarlık bir krediyi güvence altına almak için 2018 yılında senet imzaladığı iddia edildi. Naussany Investments and Private Lending adlı şirket, Lisa Marie'nin geçen yıl 54 yaşında ölmeden önce parayı geri ödemediğini belirtiliyor.

Editör: Deniz Ali Tatar