Güncel

Ekrem İmamoğlu: "7-8 milyonu vatan haini mi ilan edelim?"

Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, bir seyirciyle 'terörist' tartışması gündem oldu. İmamoğlu "7-8 milyonu vatan haini mi ilan edelim?" diye sordu.

Abone Ol

Haber Merkezi - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon Yerel Seçim Özel programına katıldı. Fragmanı yayımlanan programda İmamoğlu'nun bir izleyiciyle yaşadığı 'terörist' diyaloluğu ise damga vurdu. Bir izleyici, DEM Parti'yle ilgili İmamoğlu'na eleştirilerde bulundu. İmamoğlu ise seyirciye, "DEM Parti'ye oy veren 7-8 milyonu vatan haini mi ilan edelim?" diye sormasının ardından seyirci "Evet" diye yanıt verdi.

Bunun üzerine İmamoğlu "7-8 milyonu terörist ilan edeceksiniz. Adalet sisteminin yerine kendinizi koyarak 7-8 milyon insanı terörist ilan etmek AK Parti'nin getirdiği anlayış" dedi ve salonda alkışlarla destek aldı. Seyirci ise "Ben DEM'e karşıyım" dedi. İmamoplu, salondan gelen bir çok soruyu cevaplarken, sevgilisine evlenme teklifi eden bir seyirci ise, nikahını İmamoğlu'nun kıymasını istedi.