Haber Merkezi - Yayın hayatına başlamaya hazırlanan EKOL TV’de Avukat Ersan Şen'in hisselerini alarak kanalın yeni sahibi olan  Palmali Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Mansimov, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Sözcü yazarı İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtlayan Mansimov,  “Evet, doğrudur, kanalı alıyorum. Ama hisseleri henüz üzerime devrolunmadı” açıklamasında bulundu. Mansimov kanalın 1 Nisan’da yayına gireceğini duyururken  “Neden medya sektörüne girdiniz?” sorusuna, en azından hakkındaki asılsız haberlere cevap verebileceğini belirterek, “Sesimi duyurmak istiyorum” yanıtını verdi.

Mansimov, “Medya sahibi olmak riskli bir karar değil mi?” sorusunu da “Beni içeri koyacaklarsa koysunlar. Kötü bir şey yapmıyorum ki. Benim kafamdaki şu: Bazı gazeteci arkadaşlara hisse vermek. Gelecekte benim hissem azalsın, gazetecilerin hisseleri çoğalsın” sözleriyle yanıtladı. 

Belediye yöneticileri kaymakamlık binasına alınmadı Belediye yöneticileri kaymakamlık binasına alınmadı

Mansimov’un adı ilk olarak Sedat Peker’in iddialarıyla duyulmuştu. Peker, Mansimov’un sahibi olduğu Yalıkavak Marina’ya Azerbaycanlı Anar Alizade ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın çöktüğünü iddia etmişti. Mansimov, şirketinden ayrılıp rakip gruba geçen çalışanlarının ifadeleri sonucu, FETÖ iddiasıyla tutuklanmıştı. Bir yıl tutuklu kalan Mansimov, FETÖ’ye yardımdan beş yıl hapse çarptırılarak tahliye edilmişti

Muhabir: Haber Merkezi