Haber Merkezi - Ankara'nın Çubuk ilçesinde açılan "Çubuk E-Spor Merkezi", çevre illerden çok sayıda oyuncuyu ağırlamaya başladı. Tüm dünyada ve Türkiye’de popüler olan e-sporu destekleyenAnkara Büyükşehir Belediyesi girişimiyle açılan merkez, antrenman ve turnuvalara ev sahipliği yapıyor.

Spor aktivitelerinin artırılması ve çeşitlendirilmesi için önemli projelere imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de ve dünyada yükselişte olan e-spor oyuncularına destek olmak amacıyla açtığı Çubuk E-Spor Merkezi’nde, Ankara ve Ankara dışından gelen oyuncuları ağırlıyor.

I H S 0899

ABB ASKİ E-Spor Oyuncuları Çubuk E-Spor Merkezi’nde liglere hazırlık çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Point Black oyununda ligi namağlup bitiren oyuncular, bu sene Endonezya’da düzenlenecek olan dünya çapındaki ilk e-spor turnuvası PBIC sürecine hazırlanıyor. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden ABB ASKİ E-Spor oyuncuları Çubuk E-Spor Merkezi’nde çalışmaktan duydukları mutlulukları ve lig heyecanlarını söylediler.

I H S 0977

Farklı şehirlerden e-spor antrenmanları için gelen sporcular, Çubuk E-Spor Merkezi’nden duygukları memnuniyeti şu şekilde anlattılar:

-Kadir Taylan Özkınacı: “Hedefimiz profesyonel lige çıkmak. Onun için burada çalışmalara devam ediyoruz. Oyuncularımdan birisi Çorum’dan geldi, 3 kişi İstanbul, 1 kişi de Eskişehir’den geldi. Burayı seçmemizin sebebi hem bootcamp alanının hem de oyun alanının e-spor tutkusunu ve atmosferini çok iyi yansıtması ve bizi burada yükseltmesi, motive etmesi. Öncelikle Ankara Büyükşehir Belediyesine bize bu imkanları sağladıkları için teşekkür ediyoruz ve aynı zamanda buranın yöneticilerinden Zeycan hanıma da çok teşekkür ediyoruz.”

-Eren Topçu: “VCL Birlik Ligi 2024 için buraya geldik, çalışmalarımızı burada sürdürüyoruz. Burayı tercih etmemizin nedeni ekipmanların çok kaliteli olmasıydı. Şu ana kadar burada hiçbir problem yaşamadık. Bizlere bu hizmeti sunan herkese çok teşekkür ediyorum.”

-Yiğit Yılmazeli: “Burası bizim için çok konforlu, 360 hz monitörleri, ekipmanları ve ortamı hepimizin çok hoşuna gitti, çok beğendik. O yüzden çalışmalarımızı burada yapmaya karar verdik.”

iPhone’da kısayol kişiselleştirme dönemi iPhone’da kısayol kişiselleştirme dönemi

I H S 0909

Editör: Haber Merkezi