Kültür-Sanat

'Duyumsama' sergisi, Ankara CKM'de sergilenecek

Sanatçı Serap Etike'nin eserlerinin yer aldığı "Duyumsama" adlı resim sergisi, 1 Mart 2024 tarihine kadar Ankara'da bulunan Cumhuriyet Kültür Merkezi'nde ağırlayacak. Sergi, sanatseverlere sanatın evrensel dilinde unutulmaz bir yolculuk vadediyor.

Abone Ol

Haber Merkezi - Sanatçı Serap Etike'nin eserlerinin yer aldığı "Duyumsama" sergisi,  Ankara'da bulunan Cumhuriyet Kültür Merkezi'nde sanatseverleri bekliyor. Sergide yer alan eserler, soyutlamacı, sembolist ve anlatımcı özellikler taşıyor. Etike, eserlerinde sadece estetik bir bakış açısı sunmanın ötesine geçerek insanı derinden etkileyen, onu düşünmeye sevk eden bir derinlik sunduğunu söyledi. Teknolojinin giderek artan etkisiyle birlikte, sanatın insanı insan yapan özüne dönüşünün önemini vurguladığından bahseden Etike, eserlerinin bu doğrultuda bir yol gösterici olacağına inanıyor.

İzleyiciyle duygusal ve düşünsel deneyimini paylaştığını söyleyen Etike, "Duyumsama" sergisi ile sanatseverlere sadece bir sergi değil, aynı zamanda sanatın insanlık üzerindeki etkileyici gücünü keşfetme fırsatı sunduğundan bahsetti. Cumhuriyet Kültür Merkezi'nde 1 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek olan sergi, sanat dolu bir deneyim yaşamak isteyen herkesi bekliyor. Bu benzersiz sergi, sanatseverlere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.