Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İstanbul Ticaret Odası (İTO) üyeleriyle kahvaltı organizasyonunda buluştu. Organizasyonda konuşan Başkan Özbek, sarı kırmızılı kulübün gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş 6 Şubat depremlerinin ardından üç büyük kulüp olarak hayırda yarışmak için çağrı yaptığını ancak Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan gerekli desteği göremediğini ileri sürdü.

"Galatasaray olarak depremin sabahında hemen arabayla bölgeye intikal ettik" diyen Özbek, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Edirne'de 15. Cumhuriyet Kupası Bisiklet Yol Yarışı düzenlenecek Edirne'de 15. Cumhuriyet Kupası Bisiklet Yol Yarışı düzenlenecek

"İnsani yardım olarak 100 tır sevk ettik. Depremin birinci gününden itibaren, 'Biz üç kulüp muazzam bir yarış içindeyiz. Biz üç kulüp hayırda yarışalım' dedim. Kalıcı konut için TOKİ ile Maraş, Adıyaman ve Hatay'da 100'er konuttan toplam 300 konutluk bir anlaşma yaptık Galatasaray olarak ve bunun avansını da ödedik. Maraş'ta temel atma töreninde dedim ki 'Ey Fenerbahçeliler, ey Beşiktaşlar... 100 tane de gelin siz de yapın, hatta siz 150 tane yapın bizi geçin. Yeşil sahada geçemiyorsunuz burada geçin' dedim. Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşuyuz diye övünüyorsunuz. Eee neredesiniz orda? Bu tip sosyal destek istenen yerlerde de bu kulüplerin hazır olması lazım."

Editör: Esin Özdemir