Haber Merkezi - Hindistan'ın en zengin iş insanalrından birisi olan Mukesh Ambani, 28 yaşındaki oğlu için gösterişli bir düğün hazırlıyor. En küçük oğlu Anant Ambani'nin düğünü için her şeyi düşünen Ambani'nin düğünü, Temmuz ayında yapması planlanıyor. Hindistan'ın yerel gazeteleri ise Anant Ambani'nin, Hindistan'ın büyük ilaç firmalarından Encore Healthcare'i yöneten bir iş ailesinin kızı olan 29 yaşındaki Radhika Merchant ile evleneceği düğün kutlamalarının ayrıntılarını paylaşıyor.

Mukesh Ambani

Mart ayında yapılacak ve üç gün sürecek düğün öncesi partisinin, gösterişli ve yıldızlarla dolu bir etkinlik olması planlanıyor. Düğün şenlikleri 1 Mart'ta Ambani'nin memleketi Gujarat'taki 3 bin dönümlük bir bahçede düzenlenecek üç günlük bir partiyle başlayacak. Bahçenin 10 milyondan fazla ağaca ve Asya'nın en büyük mango bahçesine sahip olduğu söyleniyor ve aynı zamanda Ambani'nin hayvan kurtarma ve rehabilitasyon merkezine de ev sahipliği yapıyor.

Düğün Hint

Hizbullah: Cihaz saldırısında 4 mensubumuz öldü Hizbullah: Cihaz saldırısında 4 mensubumuz öldü

Partide ayrıca ünlü şarkıcı Rihanna'nınsahne alması beklenirken, ayrıca illüzyonist David Blaine'in özel bir gösteri yapması planlanıyor. Partiye davetli isimler arasında Hintli milyarderlerden Bollywood ünlülerine kadar herkesin yer alması beklenirken, ayrıca Bill Gates, Mark Zuckerberg ve Ivanka Trump da bu partinin davetlileri arasında. Ayrıca yemek konusunda da titiz davranan Ambani, konuklara üç gün boyunca yaklaşık 2 bin 500 ayrı menü sunacak.

Editör: Haber Merkezi