Spor

Doping cezası alan Paul Pogba'ya, Rusya'dan teklif

Dopingden ötürü 4 yıllık men cezası alan Fransız futbolcu Paul Pogba, İtalya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Juventus forması giymeye devam ediyor. Ancak Pogba'ya, Rusya'da bulunan bir kulübün Pogba'ya transfer teklifinde bulunduğu belirtiliyor.

Abone Ol

Haber Merkezi - Juventus'un Fransız orta sahası olan ve futboldan 4 yıl men cezası alan ünlü futbolcu Paul Pogba, yeni bir teklif aldı. Rusya'dan ilginç bir teklif alan 31 yaşındaki Pogba, Rusya'nın ünlüler tarafından düzenlenen Medya Futbol Ligi takımlarından Broke Boys'dan teklif aldı.

Pogba'ya aylık 1300 Euro ve diğer oyuncularla paylaşılmayacak "lüks" konaklama gibi avantajlar içeren bir teklif sunulduğu belirtilirken, Pogba'nın bu teklifi geri çevirdiği iddia ediliyor. Konu hakkında Tutto Sport'a konuşan Broke Boys Sportif Direktörü Artjom Chatjaturjanise3, "Şaka gibi görünebilir ama onu aradık. Şu ana kadar kibarca reddetti. Umutsuz bir an yaşıyor ve bunu kabullenmek için zamana ihtiyacı var, Pogba dünyanın en iyi futbolcularından biri ve uzun süre oynayamayacak" dedi.