AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, Sardes Antik Kenti'ni ziyaret etti: AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, Sardes Antik Kenti'ni ziyaret etti:

Türk müziğinin 1990 yıllarında efsaneleşen 'Pop' akımının öncülerinden olan şarkıcı Şahsenem, yıllar sonra sahnelere geri döndü. "Gözyaşlarım Anlatır", "O Bu Gece Gelecek" ve "Nartanem" gibi şarkılarıyla bilinen Şahsenem, “3. Uluslararası Başarı Hikayeleri” ödül töreninde ödüllendirildi.  Bu yıl RMC ve Mac Prodüksiyon tarafından Rauf Denktaş Denktaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende Şahsenem'e, Orta Asya Türk Cumhuriyeti ve Türkiye de “Uluslararası En Başaralı Tekli Yapan Sanatçı" ödülü verildi.

Sahsenem Odul

Ödülü için teşekkür eden Şahsenem; “Beni Orta Asya kraliçesi olarak bağrınıza bastınız ve ödüllerle taçlandırdınız, sağ olun var olun. Sevenlerim beni çok özledi. Bu ödülü sevenlerim adına alıyorum. Bir süre sahnelere ara vermiştim, çünkü anne oldum. Özel hayatımdan dolayı ara verdiğim müzik hayatıma, albüm çalışmamla ve bu anlamlı ödülle geri döndüm. Bu ödül benim hiçbir zaman yalnız bırakmayan sevenlerime vefa borcumdur” dedi.

Editör: Deniz Ali Tatar