Haber Merkezi- Doğukan Manço, Barış Manço’nun sevenlerine müjdeli bir haber verdi. Babası Barış Manço'nun vefatından önce Belçika'da satın aldığı otomobili Türkiye'ye getirmek istediğini söyleyen Manço, otomobilin son durumunu açıkladı. Bir iyi bir kötü haberi olduğunu belirten Manço, "İyi haber, Belçika ziyaretimin son gününde bir lojistik firmasıyla el sıkıştık. Barış Manço'nun Belçika'daki aracını İstanbul'a kadar getirmeye ve bu süreçte aracı saklamaya gönüllü oldular. Şu an aracı Türkiye'ye getirebilmek için sadece Gümrük Müdürlüğü'nün dilekçemi kabul etmesi kaldı. Heyecanla beklemeye devam ediyoruz" dedi.

Boğaziçi Üniversitesi Aydın Doğan İletişim Enstitüsü kapatıldı Boğaziçi Üniversitesi Aydın Doğan İletişim Enstitüsü kapatıldı

“Aracı gördüğümüzde içimiz burkuldu”

Kötü haberi de paylaşan Manço, "Kötü haber ise malesef araç bunca zaman getirilemediği için inanılmayacak derecede zarar görmüş durumda ve kardeşimle aracı ilk gördüğümüzde içimiz burkuldu. Detaylarını daha sonra aktarıyor olacağım. Ancak o araç geldiğinde size sözüm olsun fabrikadan çıkmış gibi hazırlayacağım" ifadelerine yer verdi.

Editör: Esin Özdemir