Haber Merkezi- Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Çağdaş Çelik, müvekkillerinin tutuklanmasının ardından dosyadan çekildiğini duyurdu.

 Geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan ve Engin Polat, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Çiftin avukatı olan Çağdaş Çelik, daha önce katıldığı bir programda "kara para aklama" iddiaları delilleriyle ortaya konulursa dosyadan çekileceğini kaydetmişti. 

Aydın'da akaryakıt istasyonunda köpük tankı patladı, 3 kişi yaralandı Aydın'da akaryakıt istasyonunda köpük tankı patladı, 3 kişi yaralandı

Çiftin avukatı, dosyadan çekildi

Polat çiftinin tutuklanmasından sonra TELE1’den Egehan Erkün’e konuşan Çelik, müvekkilerinin kara para aklama suçlamasıyla yargılandığı davadan çekildiğini bildirdi. 

Çelik, “İddiaların delillendirildiğini kabul ediyor musunuz” sorusuna, “Hayır kabul etmiyorum. Dosyanın içeriğini görmedim” diye cevap verdi. “Niçin bu kararı aldınız?” sorusuna ise “Sadece dosyanın içinde olmak istemiyorum artık” şeklinde karşılık verdi.

Editör: Esin Özdemir