Haber Merkezi - Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat'ın ifadesi ortaya çıktı. Mal varlığı olarak sadece 1 ev ile 3 arabası olduğunu söyleyen Polat'ın mal varlığı listesinde 6 tarla, 2 konuk, 4 iş yeri olduğu ortaya çıktı.

Adli tıp raporu çıktı! Narin Güran'ın ölüm sebebi belli oldu Adli tıp raporu çıktı! Narin Güran'ın ölüm sebebi belli oldu

Dilan Polat'a 31 şirket ismi sorulduğu ve sadece 2 şirketin kendisine ait olduğunu, aralarında Milda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi firmasının da olduğu diğer 29 şirketin ortaklık ve sahipliğinin olmadığını söylediği öğrenildi. Polat'a mal varlığı listesi gösterildi, listede 6 tarla, 2 konut ve 4 de iş yeri yer aldığı öğrenildi. 

Düzenlenen sahte faturalara ilişkin sorulara "bilgim yok" şeklinde cevap veren Polat, "Mal varlığı listesinde sadece ikamet ettiğim Çekmeköy'de bulunan ev hakkında bilgim vardır. Ayrıca Mercedes marka araçtan bilgim vardır. Ferrari ve Porsche marka aracı biliyorum bu kadar. Diğer araçların da kime kayıtlı olduğunu bilmiyorum. Bazı araçlar şirketimizin araçlarıdır. Bunların alım ve satım işlerinden haberim yoktur. Bu şirkete ortak olduğumu bilmiyordum" bilgisi verdi. 

Editör: Ahmet Çağatay Bayraktar