Genel

Dilan Polat'ın kayınvalidesi: Çok sinirliyim

Kara para aklama iddialarıyla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat, sağlık kontrolü için hastaneye götürülen oğlu ile gelinine destek olmak için hastaneye geldi. Basın mensuplarına isyan eden anne Polat, “Çok sinirliyim bunu söylemek istiyorum. Başka bir şey söylemek istemiyorum” dedi. 

Abone Ol

Haber Merkezi- Kara para aklama iddialarıyla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat, sağlık kontrolü için hastaneye götürülen oğlu ile gelinine destek olmak için hastaneye geldi. Basın mensuplarına isyan eden anne Polat, “Çok sinirliyim bunu söylemek istiyorum. Başka bir şey söylemek istemiyorum” dedi. 

Kara para aklamakla suçlanan Dilan ve Engin Polat çifti ile beraber gözaltına alınan toplam 24 şüpheliden 18'inin emniyetteki işlemleri tamamlandı. İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde 6 saati aşkın süre sorgulanan çiftin sorgusu dün gece 23.45’te tamamlandı. Polat çifti ile birlikte gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından toplu halde adliyeye sevk edildi.