Politika

Dervişoğlu'ndan Öcalan tepkisi: Bu iktidar ve başındakiler gayrimeşrudur

Dervişoğlu, "Buradan Devlet Bahçeli'ye sesleniyorum. Abdullah Öcalan'ı asamadınız ama bu büyük milletin hayallerini astınız" sözleriyle kürsüden Bahçeli'ye urgan gösterdi.

Abone Ol

Partinin Meclis Grup Toplantısı'nda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin dün teröristbaşı Öcalan'a yaptığı Meclis çağrısına sert tepki gösterdi. Dervişoğlu, "Bu iktidar ve başındakiler gayrimeşrudur. İktidardakiler gayrimeşrudur" diyerek Bahçeli'yi eleştirdi, "Türk'ü Türk'ün sancağıyla, Türk'ü Türk'ün sözüyle vurmaktır söz konusu olan. Ve Allah yukarıda şahit, bu ülkenin geleceğini, bu devletin bekasını Devlet Bahçeli'ye karşı savunacak olmak rüyamda bile görebileceğim bir şey değildi" dedi.

Dervişoğlu, Cumhur İttifakı'nı eleştirdikten sonra kürsüden urgan fırlattı ve "Buradan Devlet Bahçeli'ye sesleniyorum. Abdullah Öcalan'ı asamadınız ama bu büyük milletin hayallerini astınız. Siz bu milletin utanç duymasına sebep oldunuz. Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz, geleceğine kastettiniz. Al şimdi bu ipi, baş köşede başının ucuna as!" dedi.