Haber Merkezi - Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında dün akşam, Beşiktaş ve Galatasaray derbisi yaşandı. Deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Galatasaray, liderliğine devam etti. Galatasaray, 2. dakikada kullandığı köşe vuruşunda Al Musrati'nin ters kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. Böylece Galatasaray, puanını 75'e çıkarttı. Galatasaray ise 46 puanla 4. sırada yer alıyor.

Galatasaray, Beşiktaş

AVIS 2024 Türkiye Pist Şampiyonası'nın ikinci ayak yarışları yapıldı AVIS 2024 Türkiye Pist Şampiyonası'nın ikinci ayak yarışları yapıldı

Ligde çıktığı son 8 maçtan galibiyetle ayrılan Galatasaray, yenilmezlik serisini 16 maça çıkardı. Süper Lig'de Hugo Almeida'dan bu yana (Mayıs 2012) Galatasaray'a karşı kendi kalesine gol atan ilk Beşiktaş oyuncusu olan Al Musrati, sarı-kırmızılı ekibin bu rekabet tarihindeki en erken golünü attı.

Beşiktaş, Galatasaray

Galatasaray, Beşiktaş deplasmanında son galibiyetini 9 yıl önce almıştı. Okan Buruk'un öğrencileri bu sonuçla birlikte Dolmabahçe'deki galibiyet hasretini bitirdi. Beşiktaş'ta ayrıca Omar Colley, Barış Alper'e yaptığı müdahale nedeniyle 90. dakikada kırmızı kart görerek maçtan ihraç oldu.

Editör: Haber Merkezi