DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan, Mersin'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan, Mersin'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Haber Merkezi - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Diyarbakır Milletvekili Adalet Kaya, Türkiye Büyük Meclisi'nde (TBMM) düzenlediği basın toplantısında, Diyarbakır'da, kent için büyük önem arz eden tramvay hattı projesinin yapılacağının 2016 yılında duyurulduğunu, ancak projenin hayata geçirilmediğini söyledi.

Konuşmasında, "Diyarbakır'da zarar gören tarihi köprünün onarılacağı açıklandı, ancak henüz hiçbir çalışma yok" diyen Kaya, "Halkın kullandığı tarihi köprü zarar gördü, bir bölümünde çökme meydana geldi. Diyarbakır'da zarar gören tarihi köprünün onarılacağı açıklandı, ancak henüz hiçbir çalışma yok" cümlelerine yer verdi.  

Bununla birlikte, DEM Parti'li Kaya, "iktidarın, kayyum atadığı belediyelerle yaşamın her alanında ağır tahribatlar yarattığını" da savunarak, "Kürtçe tabelalar kaldırıldı, kadınların tüm kazanımları ellerinden alınmak istendi" diye belirtti. 

Editör: Haber Merkezi